poster

Slatke male lažljivice

Pretty Little Liars (2010)


Gdje gledati
Emisija nije dostupna u državi

SEZONA: 1

EPIZODA: 23

SADRžAJ

Nakon nestanka vješte manipulatorice Alison (Sasha Pieterse) serija prati život šesnaestogodišnjakinja – Arie (Lucy Hale), Spencer (Troian Bellisario), Hanne (Ashley Benson) i Emily (Shay Mitchell) – koje su u međuvremenu izgubile međusobni kontakt. No to se mijenja kada počnu pristizati tajanstvene poruke od osobe koja se potpisuje s 'A'. Vezane nekadašnjim prijateljstvom te panikom i pomutnjom uzrokovanim zagonetnim porukama, djevojke se ponovno okupljaju, iako svaka ima svoj razlog da nikome ne otkrije svoju tajnu.
Aria se tek vratila u rodni grad nakon boravka u Europi te pokušava potisnuti saznanje o koketiranju svog oca Byrona (lowe) s njegovom bivšom studenticom. Aria to želi sakriti od svoje majke Elle, a u međuvremenu njenu pažnju zaokuplja markantni profesor engleske književnosti Ezra Fitz (Harding).
Hanna je buntovnica sklona nevoljama čija majka Ashley (Leighton) uzima stvari u svoje ruke u nastojanju da sačuva svoju reputaciju te imidž svoje kćeri.
Spencer je perfekcionistica i odlična učenica koja se cijeli život bori s tim da drži korak sa svojom uspješnom obitelji. Upravo zbog toga se osjeća jako usamljeno. Čini se da je nitko ne razumije dok ne pronađe pravo razumijevanje - u zagrljaju sestrinog zaručnika.
Emily je sportašica koja pokušava pronaći svoje mjesto u svijetu, a počne se družiti s novom susjedom Mayom (Lawson), djevojkom slobodnog duha koja se nedavno preselila u Alisoninu staru kuću preko puta ulice. Prijeteće poruke ujedine djevojke, a njihov život u pitoresknom predgrađu odjednom se čini jako daleko od savršenstva, kada laži i izdaje počnu prijetiti svemu što im je drago. Pravi šok uslijedi kada i nakon pronalaska Alisoninog tijela poruke ne prestaju stizati.

Fotografije

Slatke male lažljiviceSlatke male lažljiviceSlatke male lažljiviceSlatke male lažljiviceSlatke male lažljiviceSlatke male lažljiviceSlatke male lažljiviceSlatke male lažljiviceSlatke male lažljiviceSlatke male lažljiviceSlatke male lažljiviceSlatke male lažljiviceSlatke male lažljiviceSlatke male lažljiviceSlatke male lažljiviceSlatke male lažljiviceSlatke male lažljiviceSlatke male lažljiviceSlatke male lažljiviceSlatke male lažljivice

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Crna svadba (2021)

    image
    Investigating the bloody massacre in the far away village, inspector Petar finds himself at the centre of a conflict with the forces of darkness.
  • Jutro će promijeniti sve (2018)

    image
    Glavni likovi su mladi ljudi, koji su prešli tridesetu, završili sa školovanjem, nisu oformili porodicu, nemaju stalne poslove i još uvek tragaju za sobom i...
  • In all Friendliness (1998)

    image
    This show is focused on a fictional clinic in Leipzig called 'Sachsenklinik' as well as its staff and patients.
  • Sanctuary (2019)

    image
    What could be worse than being imprisoned in a locked-down clinic where nothing is what it seems, and nobody believes you are who you say you are? How about...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.