Ocjena korisnika: 1/10

SADRŽAJ

Vikend iza nas obilježili su sunce, priroda i uživanje pod krošnjama. Idealno vrijeme za obiteljski sajam. Ondje smo pronašli ponešto za mame i tate, ali i bebe te djecu. O čemu je riječ, doznajte u minutama koje slijede.
Iako je tema mentalnog zdravlja od izuzetne važnosti, o njoj se i dalje ne govori dovoljno. Prema procjenama UNICEF-a, svako treće dijete u Hrvatskoj pati od anksioznosti i stresa, stoga se humanitarnom utrkom ˝Mliječna staza˝ pokušava podići svijest o važnosti mentalne higijene. Sanja Jurković.
Istarska revolucija ljepote u prvi plan stavila je koze. Kada se rogovi i papci sudare na crvenom tepihu, onda znate da se biraju Miss i Mister kozjeg svijeta. Izbor za kozju krunu ljepote donio je nove zvijezde na četiri noge. U svijet ljepote i kozjeg šarma vodi vas Ana Vela.
Slijede kulinarske minute. Kuhaju se sočni janjeći kotleti uz neodoljivu povrtnu kombinaciju.
Nakon duge i teške bolesti napustio nas je Milo Hrnić, legendarni pjevač čija je glazba oblikovala generacije. Njegov odlazak ostavlja prazninu na sceni, koju je teško popuniti. Ovaj dubrovački slavuj nije bio samo pjevač, već i ikona koja je brojnim nezaboravnim hitovima ostavila neizbrisiv trag. Priča Ane Vele.

Fotografije

IN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazin 03IN magazin 06

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
 • Shop Talk

  image
  In Shop Talk we talk to shapers and founders of some of the most iconic surf brands. We get to know each shaper a little better, from their journey in the surf...
 • Bujica

  image
  Bujica je televizijska emisija koja se emitira tri puta tjedno: ponedjeljkom, srijedom i petkom. Autor, urednik i voditelj emisije je Velimir Bujanec.
 • Ćirilica

  image
  Autorska emisija Milomira Marića donosi pozadinu aktuelnih događaja, javnog mišljenja, najvećih političkih okršaja, prevara i socioloških pojava, ličnosti i...
 • Zapadna strana

  image
  Barbara Ravbar i Gordan Lopac vam donose zanimljivi talk-show na televiziji Zapad.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.