poster

Zlatna liga: Jeličić i Barić

Zlatna liga (2022)

talk-show | Hrvatska

Ocjena korisnika: 1/10

SADRŽAJ

Počinje emitiranje druge sezone Zlatne lige u već dobro poznatom terminu nakon Dobrog jutra - u 10.15 na Prvom. Svi voditelji s velikim zadovoljstvom nastavljaju i ove sezone - Mirjana Rakić, Drenislav Žekić, Ljiljana Saucha, Ivana Prohić, Vladimir Rončević, Ksenija Erker, Drago Celizić, Nada Šurjak, Zvonimir Varošanec, a nakon dulje stanke opet je s nama Božo Sušec, u još boljoj kondiciji i već u pripremama za prve goste.
Scenarističkom timu - Veljku Đuretiću, Tanji Šimić i Gordani Mrđen - pridružili su se Eleonora Korošić Knez i Zvonimir Varošanec.
U prvoj sezoni snimili smo 96 emisija, ugostili smo mnoge "zlatnoligaše", osobe iz javnoga, kulturnog, medijskog, umjetničkog i sportskog života, od Lele Margetić, Voje Šiljka, Ante Kostelića, Tereze Kesovije, Stipe Božića, do Rade Šerbedžije, Rajka Grlića, Darka Rundeka i još mnogih drugih koji su obilježili naše i vaše živote, i što je najljepše, i dalje su zanimljivi, aktivni, angažirani i prepuni životne radosti i snage.
Najavljujemo neke od prvih gostiju ove sezone: slikar Duško Šibl, redatelj Branko Schmidt, glumac Zdenko Jelčić, pjevač Đani Maršan...
Novu sezonu Zlatne lige otvaramo u društvu glumca Zdenka Jelčića i kipara Petra Barišića. Od uloge komandanta Ljube u Kapelskim kresovima do ovogodišnje Cinehillove nagrade za životno djelo stoji niz maestralno odigranih likova našega glumačkog velikana. Drugi naš gost autor je jedinstvenog spomen obilježja Gordanu Ledereru i fascinantne instalacije Gluho zvono.
Dvojicu velikih umjetnika i prijatelja ugostit će Ivana Prohić i Vladimir Rončević.

Scenarist:

Fotografije

Zlatna liga: Jeličić i BarićZlatna liga: Jeličić i Barić

Recenzije


Nema recenzija
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.