EPIZODA: 19

SADRžAJ

Anna se vraća u očevu kuću da uzme torbu koju je zaboravila, i nalazi Mariju kako gleda u mrlju na svojoj nozi. Maria i Giorgis odlaze na pregled doktoru Kyritsisu, u bolnicu u Heraklionu. Nažalost, njegova dijagnoza utiša i posljednju nadu u njihovim srcima. Maria ima gubu i mora napustiti Plaku, i otići na otok gdje će provesti ostatak svog života. Giorgis saopćava ovu vijest Manolisu, a on nije siguran šta da uradi.

Anna priznaje tragične vijesti muževoj porodici, a Alexandros Vandoulakis se razbjesni. Kada se Giorgis pojavi pred njim da mu bolje objasni situaciju, Alexandros ga izbacuje iz svoje kuće. Fotini pomaže Mariji da se spremi za prelazak na otok i pruža joj podršku. Maria je ohrabrena moralnom podrškom svoje prijateljice, i njenim obećanjem da će je posjećivati. Ona nosi svoje trave na otok kako bi se mogla baviti nečim što voli. Malo poslije toga, po kiši Manolis dolazi pred njena vrata da je pozdravi.

Na Spinalongi, Evgenia uživa u prijatnim trenucima sa svojom porodicom, a Lefteris joj govori da se mogu preseliti u Papadimitriouvu kuću ako ona to želi. Alexandros Vandoulakis se ne smiruje i traži od Andreasa da i Annu izbaci iz kuće. Maria je spremna otići na otok. Giorgis teško podnosi rastanak sa svojom kćerkom. Maria ga pokušava utješiti i uz to sakriti svoju bol. Njena posljednja noć u Plaki prolazi i u suton Giorgis joj pomaže da uđe u čamac, isti onaj čamac u koji je prije nekoliko godina sjela Eleni, također na putu za otok…

Fotografije

Otok 01Otok 02Otok 03Otok 04Otok 05Otok 06Otok 07Otok 08Otok 09Otok 10Otok 11Otok 12Otok 13Otok 14Otok 15Otok 16Otok 17Otok 18Otok 19Otok 20

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.