SEZONA: 1

EPIZODA: 108

SADRžAJ

Dok je vozila sva izvan sebe, Sara je izgubila kontrolu i prouzročila prometnu nesreću! Luka se probudi iz nesvijesti, vidi Sarinu krvavu glavu i odmah pozove hitnu pomoć. Doznavši za nesreću, Suzana i Milivoj odjure u bolnicu. Na sreću Sara je samo lakše ozlijeđena, no oni su i dalje zabrinuti. Za to vrijeme Ines i Marko vode ozbiljnu raspravu. Marko se osjeća zanemaren jer se Ines posvećuje samo poslu, a Ana ostaje sama nakon što je i Srđan otišao u bolnicu kako bi vidio Saru. Nakon što mu Nives i Stipe nisu pomogli srediti Gorana, Jakov odlučuje obaviti taj posao sam. Nika i Adrijana sređuju nered u kafiću, ali dolaze im pravi kamatari koji ih nasmrt uplaše.

Fotografije

Ruža vjetrovaAnja Alač (Ines) i Petar Cvirn (Filip)Branka Pujić (Suzana Matošić) i Frane Lasić (Milivoj Matošić)Ekipa Ruže vjetrova 1Frane Lasić (Milivoj Matošić)Jadran Grubišić (Luka), Juraj Aras (Edo Jelavić) i Šiško Horvat Majcan (Zvone)Jasna Malec Utrobičić (Dragica Odak)Matea Elezovic (Ana) i Frano Lasić (Milivoj Matošić)Matea Elezović (Ana), Ptear Cvirn (Filip) i Anja Alač (Ines)Matko Knešaurek (Marko Odak) i Šiško Horvat Majcan (Zvone)Nives Ivanković (Nives Odak)Obitelj JelavićObitelj MatošićObitelj OdakPetra Cicvarić (Sara Matošić) i Tomislav Čubelić (Jakov Odak)Robert Kurbaša (Srđan Matošić)Ruža vjetrova 2 - Ante, Jelena i PetarRuža vjetrova 2 - Krsto i ŠimunRuža vjetrova 2 - Marija i ŠimunRuža vjetrova 2 - Marija, Ranko i Mila

Recenzije


Nema recenzija
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.