SEZONA: 1

EPIZODA: 85

SADRžAJ

Zoran se suočava s Leilom na hodniku sudnice. Ona je zadnja svjedokinja i Jakovljeva jedina slamka spasa. Zoran natjera Leilu da prizna zašto je lagala na sudu. Njenu izjavu krišom snimi mobitelom. Leila sjedne na klupu za svjedočenje. Zoran je pita hoće li sada priznati da je lagala. Leila tvrdi da je govorila istinu. Tada Zoran pušta snimku Leilinog glasa.Sudac, na negodovanje prisutnih, odbacuje Zoranovu snimku Leilinog priznanja kao nevaljali dokaz. Ipak, Zoran uspijeva slomiti Leilu koja priznaje da je Kris stajao iza podmetanja droge Jakovu. Dinko je ljut na Blanku jer je svjedočila protiv njega, istodobno, oprašta Leili na njenom svjedočenju. Svi su uvjereni da će Jakov biti oslobođen, no njemu je na pameti samo Lara.

Fotografije

Larin izborLarin izborLarin izbor 01Larin izbor 02Larin izbor 03Larin izbor 04Larin izborLarin izbor 05

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Jutro će promijeniti sve (2018)

    image
    Glavni likovi su mladi ljudi, koji su prešli tridesetu, završili sa školovanjem, nisu oformili porodicu, nemaju stalne poslove i još uvek tragaju za sobom i...
  • In all Friendliness (1998)

    image
    This show is focused on a fictional clinic in Leipzig called 'Sachsenklinik' as well as its staff and patients.
  • Rosamund Pilčer (1993)

    image
    A series of television movies based on the works of Rosamunde Pilcher, a popular British writer of romance novels and short stories.
  • Utta Danella (2000)

    image
    Herz, Schmerz und Schmalz: Die Reihe mit TV-Verfilmungen der deutschen Bestseller-Autorin Utta Danella bieten Romantik, Dramatik und immer ein Happy End.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.