SEZONA: 6

EPIZODA: 10 - Death House

SADRžAJ

Nakon poziva u pomoć, ekipa za očevid stiže u penthouse s pogledom na Central park, gdje pronađe mumificirano tijelo. Poziv je uputila osoba koja je nasilno ušla u stan, ali nije bila tamo po dolasku CSI-a. I dok Sid proučava tijelo u mrtvačnici, Adam saznaje da Deborah Martin iz FBI-a provjerava situaciju u laboratoriju jer želi zaposliti Haylen Becall. Sid govori Macu i Stelli da je mumificirana žrtva dobila čak jedanaest ubodnih rana i da je umrla 1923. Koristeći kompjuterski program za rekonstrukciju lica, Danny otkriva da je žrtva bio poduzetnik Walter Jones, kojeg je tužio vlasnik penthousea i izumitelj Sam Harding, koji je tvrdio da mu je Jones ukrao ideje.

Fotografije

CSI: NYFoto: RTL / CBSFoto: RTL / CBSFoto: RTL / CBSFoto: RTL / CBSCSI: NYCSI: NYCSI: NYCSI: NYCSI: NYCSI: NYCSI: NYFoto: RTL / CBSFoto: SUPER RTLFoto: RTL / CBSFoto: RTL / CBSFoto: RTL / CBSFoto: RTL / CBSFoto: RTL / CBSFoto: RTL / CBS

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.