SEZONA: 1

EPIZODA: 98

SADRžAJ

Jasemin i Savaš, od trenutka kad su se ugledali i zaljubili do danas, samo žele zasnovati sretan dom, i sad su se napokon i iznenada vjenčali. Dok njih dvoje uživa u sreći, konakom Baldarovih vlada tuga. Nazan je izgubila bebu i na rubu je duboke depresije.Čiček je doživjela razočaranje kad je otkrila Javuzovo pravo lice i sad ne zna što će. Odlučuje otići na nekoliko dana kako bi sredila misli. Na njezinu odredištu očekuje je prijatelj koji joj je spreman pomoći da se izvuče iz beznađa koje ju je obuzelo.

Fotografije

Ljubav i kaznaLjubav i kazna 02Ljubav i kazna 03Ljubav i kazna 04Ljubav i kazna 05Ljubav i kazna 06Ljubav i kazna 07Ljubav i kazna 08Ljubav i kazna 09Ljubav i kazna 10Ljubav i kazna 11Ljubav i kazna 12Ljubav i kazna 13Ljubav i kazna 14Ljubav i kazna 15Ljubav i kazna 16Ljubav i kazna 17Ljubav i kazna 18Ljubav i kazna

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.