EPIZODA: 12

SADRžAJ

Anna je zauzeta renoviranjem Vandoulakisovog doma, i to je nešto što je veoma zadovoljava, posebno zato što su ljudi s kojima radi mladi i šarmantni. Papadimitriou i Evgenia se divno provode zajedno, ali sve će se promijeniti kada joj on preda kćerkino pismo. Uprkos tome, njihova veza je jaka i prevazići će sve prepreke. Electra polako gubi vid, a Dimitrisova ljubav joj je jedino svjetlo u životu.

Fotini se u tajnosti nastavlja sastajati sa Stefanosom, i veoma je sretna zbog njegovog obećanja da će je vjenčati, ali njen otac Pavlis se ljuti kada ih zatekne zajedno. Stefanos se predstavlja pred njenom porodicom i iskazuje svoje namjere, ali Pavlis ga odlučuje staviti na test prije nego mu da odobrenje.

Posljedice od novog lijeka uznemirile su Papadimitrioa i Lapakisa, ali neustrašivi Kyritsis traži da poveća dozu. Kyritsis posjećuje Evgenijinu djecu u Plaki i dijagnosticira im gubu, zbog čega i oni moraju doći na Spinalongu. Njihov otac, Vassilis, postaje slomljen kada čuje ovu vijest. On gubi jedinu utjehu i razlog za život. Evgenija također čuje ovu vijest i očajna je zbog bolesti svoje djece, ali u isto vrijeme iščekuje trenutak kada će ih opet moći zagrliti.

U međuvremenu, Anna, daleko od patnje i nevolja, živi zaštićena i uživa u ljubavi svoga muža koji ispunjava sve njene hirove. Ali kada slučajno sretnu dr. Lapakisa u otmjenom restoranu, ona postaje zabrinuta da će on otkriti Andreasu najmračniju tajnu njene porodice: gubu.

Odlazak Evgenijine i Vassilisove djece iz Plake odvija se pod velikim stresom seljana, koji svjedoče odlazak dva mlada života iz zdravog svijeta. Oni ostavljaju svog oca i prijatelje, i čamcem odlaze na otok, gdje će provesti ostatak svog života, a tamo ih dočekuje njihova majka kako bi ih utješila.

Fotografije

Otok 01Otok 02Otok 03Otok 04Otok 05Otok 06Otok 07Otok 08Otok 09Otok 10Otok 11Otok 12Otok 13Otok 14Otok 15Otok 16Otok 17Otok 18Otok 19Otok 20

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.