poster

Obiteljski grijesi

Perdona Nuestros Pecados (2023)

telenovela | Meksiko

Ocjena korisnika: 10/10

SEZONA: 1

EPIZODA: 6

SADRžAJ

Armando kaže Ángeli da je ne voli, ali ona je uporna. Elsa kaže Meche da je prekinula prijateljstvo s Aurorom jer ona prezire Andrésa. Andrés nađe posao kao nosač građevinskog materijala u nekom dućanu. Ángela kaže Lambertu da želi da nestane. Dvojica muškaraca koji podupiru Héctorovu izbornu kampanju posjete ga u uredu. Andrés nazove Elsinu kuću, ali javi se Elena i poklopi. Estela nađe Ángelu u sobi u krevetu, posve pijanu. Ángela kaže Esteli da je zaljubljena u drugoga. Armando uđe i ne da joj da nastavi govoriti. Aurora kaže Ángeli i Lambertu da joj je dojadilo slušati ih. Héctor zamoli Carlosa da napravi brošuru i objasni jeftin način prijenosa vode do ljudi koji je nemaju. Guillermina kaže Elsi da će je premjestiti u internat u drugoj državi. Ángela zaključa Armandov ured i pokuša ga zavesti, ali on joj prijeti otkazom.

Fotografije

Obiteljski grijesiObiteljski grijesiObiteljski grijesiObiteljski grijesiObiteljski grijesiObiteljski grijesiObiteljski grijesiObiteljski grijesi

Recenzije


Nema recenzija
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.