poster

Inspektor Rex: TOEDLICHE GEHEIMNISSE

Kommissar Rex (1994)

kriminalistički | Austrija, Njemačka
Doma TV | nedjelja | 11:15

Ocjena korisnika: 7/10
(2 glasa)

SEZONA: 5

EPIZODA: 4 - TOEDLICHE GEHEIMNISSE

SADRžAJ

Dečko studentice medicine Sybille (Doreén Dietel), prijavljuje njezin nestanak. Brandtner (Gedeon Burkhard) i njegov tim igrom slučaja preuzmu slučaj i kreću u potragu za Sybillom, koja je dan ranije krenula na utrku brdskih bicikala. Rex naposljetku pronalazi njezino tijelo, a patolog otkriva da je Sybille ubijena strijelom za lov. Sybille i Peter (George Lenz) su zajedno s Andreom (Loretta Pflaum) i njezinim dečkom živjeli u jednoj kući. Andrein dečko je jedini od njih četvero upravo završio studij medicine i radi kao liječnik u otmjenoj klinici za estetsku kirurgiju dr. Flemminga, u kojoj je katkad pomogala i Sybille.

Fotografije

Inspektor RexInspektor RexInspektor RexInspektor RexInspektor RexInspektor RexInspektor RexInspektor RexInspektor RexInspektor RexInspektor RexInspektor RexInspektor RexInspektor RexInspektor RexInspektor RexInspektor RexInspektor RexInspektor RexInspektor Rex

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.