poster

5.com s Danielom: Nataša Dangubić i Aljoša Šerić

5.com s Danielom (2019)

zabavni, talk-show | Hrvatska

Gdje gledati
Televizija uživo Streaming
img
img
Ocjena korisnika: 1/10

SADRžAJ

Nagrađivana kazališna, filmska i televizijska glumica - Nataša Dangubić i bivši odvjetnik, glazbenik, vođa Porinima ovjenčane grupe Pavel - Aljoša Šerić dolaze u goste Danieli Trbović.
Nataša će govoriti o svojoj posljednjoj premijeri u ZKM-u, predstavi "Moj muž" i o pripremama za predstavu na Dubrovačkim ljetnim igrama. Upravo je u rodnom Dubrovniku brusila kaskaderske vještine koje su došle do izražaja u predstavi "Glorija" u kojoj je i crkveni kip progovorio. Saznat ćemo koliko je "kafanskih" pjesama naučila za Folk Acts i odaziva li se i danas na ime Lucija Toć iz legendarnih "Bitangi i princeza".
Aljoša će najaviti koncert grupe Pavel, koji će se održati 1. srpnja u MSU-u, i izlazak šestog studijskog albuma. Saznat ćemo tko je Peter Williams, a tko Dalmoš i jesu li i oni igrali "trule kobile". Ispričat će zbog koga su njegovi satovi išli unatrag, je li u najboljem trenutku rekao zbogom odvjetništvu i je li istina da kao vođa grupe uvijek dobiva najbolje hotelske sobe.
Aljoša će u emisiji pjevati: "Kučine", "Sve si gluplji što stariji bivaš" i "Zbog tebe".

Fotografije

5.com s Danielom: Nataša Dangubić i Aljoša Šerić5.com s Danielom: Nataša Dangubić i Aljoša Šerić5.com s Danielom: Nataša Dangubić i Aljoša Šerić5.com s Danielom: Nataša Dangubić i Aljoša Šerić5.com s Danielom: Nataša Dangubić i Aljoša Šerić5.com s Danielom: Nataša Dangubić i Aljoša Šerić5.com s Danielom: Nataša Dangubić i Aljoša Šerić5.com s Danielom: Nataša Dangubić i Aljoša Šerić5.com s Danielom: Nataša Dangubić i Aljoša Šerić5.com s Danielom: Nataša Dangubić i Aljoša Šerić5.com s Danielom: Nataša Dangubić i Aljoša Šerić5.com s Danielom: Nataša Dangubić i Aljoša Šerić5.com s Danielom: Nataša Dangubić i Aljoša Šerić5.com s Danielom: Nataša Dangubić i Aljoša Šerić5.com s Danielom: Nataša Dangubić i Aljoša Šerić5.com s Danielom: Nataša Dangubić i Aljoša Šerić5.com s Danielom: Nataša Dangubić i Aljoša Šerić5.com s Danielom: Nataša Dangubić i Aljoša Šerić5.com s Danielom: Nataša Dangubić i Aljoša Šerić5.com s Danielom: Nataša Dangubić i Aljoša Šerić

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.