poster

Jutarnji program

Jutarnji program


SADRžAJ

Kako je Amerika pratila prvu utakmicu finala NBA lige između Denvera i Majamiija?
Gledajući Jokića, sećamo se još jednog legendarnog Somborca. Na današnji dan poginuo je Radivoje Korać
Peti dan Kfor kontroliše zgrade 4 opštine na severu Kosova i Metohije. O trenutnoj situaciji i odjecima skupa u Moldaviji, govori nam Milovan Drecun, predsednik Odbora Skuptine Srbije za Kosovo i Metohiju.
Sezona komaraca je, izgleda, počela ranije nego što smo navikli. Koliko im kiše pogoduju? Da li ima komaraca zaraženih virusom Zapadnog Nila?
420 dana je ostalo do Olimpijskih igara u Parizu, tri nedelje do 129. rođendana Međunarodnog olimpijskog komiteta. O vrhunskim sportistima i popularisanju olimpijskog pokreta, o Olimpijskom danu, govori nam Božidar Maljković, predsednik Olimpijskog komiteta Srbije.
Koliko su povezani gojaznost i maligne bolesti? U Srbiji godišnje od raka oboli oko 40 000 ljudi, a gojaznost postaje jedan od najvećih javno-zdravstvenih problema.
GLUMIJADA je međunarodni festival na kome se predstavljaju škole glume za decu od 5 do 19 godina iz Srbije i regiona. Kako će biti ove godine?
Na kraju emisije, Goca Lazarević govoriće o novom albumu, koji bi trebalo da se pojavi za Vidovdan.
urednik Dušica Tasić voditelj Bojana Marković

Fotografije

Jutarnji programJutarnji program

Recenzije


Nema recenzija
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.