poster

Večera za 5 na selu

Večera za 5 na selu (2023)

kulinarski, show | Hrvatska

Ocjena korisnika: 1/10

SEZONA: 7

EPIZODA: 56

SADRžAJ

Petero kandidata, kuhara amatera, zaljubljenika u dobru hranu i gastro kreativaca iz različitih dijelova Hrvatske svakog tjedna odmjerava svoje kulinarske vještine s ciljem da postanu natjecatelj s najviše osvojenih bodova za gostoprimstvo, kreativnost i umijeće u kuhanju. 'Večera za 5 na selu' nepromijenjenim konceptom iz sezone u sezonu privlači nove gledatelje, a neprekidni fenomen popularnosti najdugovječnijeg domaćeg kulinarskog showa jedan je od rijetkih slučajeva u našem televizijskom eteru. RTL-ov omiljeni i najdugovječniji kulinarski show gledatelji će sada pratiti u 16. sezoni u kojoj će se predstaviti različiti zanimljivi karakteri, kao i slasna domaća jela. Emisija koja se ne bavi pokušajima pretencioznog kuhanja nego očuvanjem tradicije, korištenjem lokalnih namirnica, aktualiziranjem recepata iz kuharica naših mama i baka, slavi lijep običaj okupljanja oko stola s prijateljima te se bavi životnim pričama kandidata, uvukao se u srca i domove gledatelja i tamo ostao već šesnaest sezona. 'Večera za 5 na selu' gledatelje uspješno osvaja već godinama, a u posebnom sjećanju brojnih ljubitelja showa ostao je legendarni dubrovački tjedan. Za goste sve mora biti savršeno - misao je vodilja svake osobe koja priprema važnu večeru, no želje natjecatelja su jedno, a izvedba u kulinarskom showu „Večera za 5 na selu“ često ispadne nešto sasvim drugo! Bez obzira na ne tako besprijekorne prezentacije, poneko previše začinjeno ili uopće ne začinjeno jelo, kalkulacije, dekoracije, simpatičnu nespretnost pred kamerama - „Večera za 5 na selu“ svakom novom sezonom nastavlja uveseljavati gledatelje zato što s nestrpljenjem iščekuju kandidate koji će ih, osim jelovnikom, razoružati svojim karakterom i spontanošću. Svaki tjedan gledatelji će upoznati petero natjecatelja koji će svojim jelovnikom pokušati oduševiti svoje goste, ali i gledatelje pred malim ekranima, nadajući se da je to dovoljno za glavnu nagradu. Samo o njima ovisi hoće li pritom prezentirati posebnosti, običaje i tradicionalna jela svog kraja ili će se upustiti u neku odvažniju kulinarsku priču. A večera koju će obilježiti dobra hrana, još bolje druženje i najbolje ocjene, svaki će tjedan jednom domaćinu donijeti poklon-bon Prima namještaja od 5000 kuna dok će gosti tog tjedna osvojiti bon u vrijednosti od 1000 kuna.

Fotografije

Večera za 5 na seluVečera za 5 na seluVečera za 5 na selu

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Kako pobijediti Bobbyja Flaya (2013)

    image
    Two contestants battle it out to face Bobby Flay. The victor faces Bobby Flay with their own signature dish. Who can beat the Flayster?
  • Kitchen Impossible (2014)

    image
    In the show, two prominent star or television chefs compete against each other. The aim is to cook a local speciality of a local top chef, a rare amateur chef,...
  • Ízőrzők (2020)

    image
  • Tajne tete Cátie (2015)

    image
    Cátia Goarmon bivša je finalistica portugalske inačice Masterchefa, iznimno kreativna kuharica koja od svakog modernog ili tradicionalnog jela napravi pravo malo...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.