SEZONA: 1

EPIZODA: 1 - Det blod som spillts

SADRžAJ

Zbog nagle smrti drage prijateljice iz djetinjstva odvjetnica Rebecka Martinsson nevoljko se vraća u svoj rodni grad u blizini Kirune. Ali ubrzo se ispostavlja da nije sve kao što se čini te da je njezina prijateljica, mjesna svećenica, ustvari ubijena. Mržnja prema liberalnoj svećenici duboko je ukorijenjena među mještanima. Uz policijsku inspektoricu Anna-Mariu Mella, Rebecka se upušta u potragu za ubojicom.
Ova je epizoda temeljena na kriminalističkom romanu Åse Larsson - The Blood Spilt - jednom iz serije romana o odvjetnici Rebecki Martinsson.

Fotografije

Rebecka Martinsson: U potrazi za pravdomRebecka Martinsson: U potrazi za pravdomRebecka Martinsson: U potrazi za pravdomRebecka Martinsson: U potrazi za pravdomRebecka Martinsson: U potrazi za pravdomRebecka Martinsson: U potrazi za pravdomRebecka Martinsson: U potrazi za pravdom

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.