SADRŽAJ

Kako se nacionalni turistički prvak Rovinj priprema za špicu sezone, istražuje novi turizam.hrt. Hoće li ovoga ljeta infrastruktura diljem Jadrana izdržati golem broj turista koji se najavljuje? imamo li dovoljno pitke vode, parkirališnih mjesta i kako će sve to podnijeti lokalno stanovništvo koje već bježi iz urbanih gradskih jezgri? Javnosti predstavljamo i novu šibensku atrakciju, novi Centar za posjetitelje i stalni postav "Dodir rijeke i mora".

Fotografije

turizam.hrtturizam.hrtturizam.hrtturizam.hrtturizam.hrtturizam.hrtturizam.hrtturizam.hrtturizam.hrtturizam.hrtturizam.hrtturizam.hrtturizam.hrtturizam.hrtturizam.hrtturizam.hrtturizam.hrtturizam.hrtturizam.hrtturizam.hrtturizam.hrtturizam.hrtturizam.hrtturizam.hrtturizam.hrtturizam.hrtturizam.hrtturizam.hrtturizam.hrtturizam.hrtturizam.hrtturizam.hrtturizam.hrtturizam.hrtturizam.hrtturizam.hrtturizam.hrtturizam.hrtturizam.hrtturizam.hrt

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
 • Vi pitate

  image
 • Pop Magic

  image
  Kompilacija najzanimljivijih mađioničarskih trikova.
 • Provodadžija

  image
  Voditeljka Anđela Lakićević u ulozi provodadžije pomaže momcima da pronađu srodnu dušu uz smeh i dobru zabavu.
 • Lade of Wine

  image
  Ženski pogled na vino i vinsku kulturu.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.