poster

Garaža: Pavel (2)

Garaža (2013)

glazbeni | Hrvatska
Redatelj: Tvrtko Grgić

Gdje gledati
Televizija uživo Streaming
img
img

SADRžAJ

S prvim albumom, objavljenim 2007., i s prvim singlovima dali su do znanja da misle ozbiljno. Unatoč sjajnim kritikama i naklonosti publike, kao i odličnom prijemu singlova Moj stan je prekinuo s njom, Morska, Zvončicu može biti sram, mogli su se čuti samo u domaćem eteru ali ne i na pozornicama. Drugi album Od prve zvijezde ravno nudi prekrasne nježne stihove i pitke melodije, a njihov nastup u emisiji jedna je od rijetkih prilika da ih vidite uživo. Danas u Garaži nastupa PAVEL.
Autor svih pjesama je Aljoša Šerić.
Čut ćemo: Ako si za, mogli bi jednom izaći, Sve si gluplji što stariji bivaš, Zbog tebe, Samo se dobri dani broje, Morska.

Voditelj: Iva Šulentić

Fotografije

Garaža: Pavel (2)Garaža: Pavel (2)Garaža: Pavel (2)Garaža: Pavel (2)Garaža: Pavel (2)Garaža: Pavel (2)Garaža: Pavel (2)Garaža: Pavel (2)Garaža: Pavel (2)Garaža: Pavel (2)Garaža: Pavel (2)Garaža: Pavel (2)Garaža: Pavel (2)Garaža: Pavel (2)Garaža: Pavel (2)Garaža: Pavel (2)Garaža: Pavel (2)Garaža: Pavel (2)Garaža: Pavel (2)Garaža: Pavel (2)

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Glazba

    image
    Glazbeni program.
  • Polo Top

    image
  • Toxic Nineties

    image
    Ako vam je potrebno još neka malo pomoć evo ovako: Ovo su samo neke od najpoznatijih pesama iz devedesetih godina koje se slušaju i danas, a Toxic TV je okupio...
  • Ljubavna priča

    image
    Stvorite romantičnu i ugodnu atmosferu uz lagane glazbene stihove koje smo pripremili za vas u našoj emisiji!
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.