poster

Sunčana strana Prisavlja: "Sve će biti u redu", Psihomodo Pop i Jazz orkestar HRT-a

Sunčana strana Prisavlja (2021)

glazbeni, kultura | Hrvatska
Redatelj: Danko Volarić

SADRžAJ

Nakon što je 2020. godine na Sunčanoj strani Prisavlja Psihomodo pop priredio pravu punk-rock feštu, na izdanju koncerta na otvorenom na travnjaku Hrvatske radiotelevizije u ljeto 2021. Davor Gobac i društvo udružili su snage s Jazz orkestrom HRT-a.
Poznati hitovi kao što su Mila, Frida, Pinokio, Ja volim samo sebe, Bomba, Sve će biti u redu i mnogi drugi ugledali su svjetlo dana u sasvim novim jazz aranžmanima pripremljenim baš za ovu prigodu. Darko Sedak-Benčić, Luka Žužić, Joe Kaplowitz i Bruna Matić poznatim rock hitovima dali su jazz prizvuk u kojem će uživati svi.

Fotografije

Sunčana strana Prisavlja: "Sve će biti u redu", Psihomodo Pop i Jazz orkestar HRT-aSunčana strana Prisavlja: "Sve će biti u redu", Psihomodo Pop i Jazz orkestar HRT-aSunčana strana Prisavlja: "Sve će biti u redu", Psihomodo Pop i Jazz orkestar HRT-aSunčana strana Prisavlja: "Sve će biti u redu", Psihomodo Pop i Jazz orkestar HRT-aSunčana strana Prisavlja: "Sve će biti u redu", Psihomodo Pop i Jazz orkestar HRT-aSunčana strana Prisavlja: "Sve će biti u redu", Psihomodo Pop i Jazz orkestar HRT-aSunčana strana Prisavlja: "Sve će biti u redu", Psihomodo Pop i Jazz orkestar HRT-aSunčana strana Prisavlja: "Sve će biti u redu", Psihomodo Pop i Jazz orkestar HRT-aSunčana strana Prisavlja: "Sve će biti u redu", Psihomodo Pop i Jazz orkestar HRT-aSunčana strana Prisavlja: "Sve će biti u redu", Psihomodo Pop i Jazz orkestar HRT-aSunčana strana Prisavlja: "Sve će biti u redu", Psihomodo Pop i Jazz orkestar HRT-aSunčana strana Prisavlja: "Sve će biti u redu", Psihomodo Pop i Jazz orkestar HRT-a

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.