EPIZODA: 101

SADRžAJ

Maria Bruaca ne prihvaća ponudu bivšeg muža. Zuleika odluči dati Tenóriju punomoć kako bi prodao njezin stan. Zefa kaže Tadeuu da će ponovno spavati s njime tek nakon vjenčanja. Alcides ima viziju u kojoj mu Trindade govori da će mu se dogoditi nesreća. Guta govori majci da Marcelo nije Tenóriov sin i oda joj da je trudna. José Lucas kaže Irmi da treba očevu pomoć u svojoj političkoj karijeri. Maria Bruaca, Mariana i Filó se zabavljaju ponudom Tenóriju. Alcides je ljubomoran zbog Marije. Zaquieu želi tjerati stoku sa stočarskom družinom. Irma vidi starca na Joveovoj slici. Na Alcidesov nagovor José Leôncio dopusti da Zaquieu bude dio stočarske družine.

Fotografije

Srca divljega PantanalaSrca divljega PantanalaSrca divljega PantanalaSrca divljega PantanalaSrca divljega PantanalaSrca divljega PantanalaSrca divljega PantanalaSrca divljega Pantanala

Recenzije


Nema recenzija
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.