poster

Život mi je ubojstvo

My Life is Murder (2019)


Gdje gledati
Emisija nije dostupna u državi

SEZONA: 3

EPIZODA: 8

SADRžAJ

Prkosna i izazovna detektivka Alexa Crowe, život je izgradila oko svoje karijere. Dok rješava ubojstva ili se bori protiv malih frustracija svakodnevnog života, Alexa je uvijek jednako neustrašiva i beskompromisna.
U razotkrivanju skrivenih strasti i opasnih tajni u energičnom i vječno promjenjivom Melbourneu, Alexi pomaže Madison Feliciano (Ebony Vagulans), ambiciozna dvadesetogodišnjakinja koja se bavi analizom podataka za australsku policiju. Tu je i njezin bivši šef, detektiv Keiran Hussy (Bernard Curry), koji poziva Alexu na svoje najnezgodnije slučajeve. Iako više ne radi u odjelu za umorstva, strast prema nerazjašnjenim misterijama je ipak prejaka. Ali ako je rješavanje složenih ubojstava ispunjava, zašto je Alexa napustila posao detektivke? Suzdržana i tajnovita te skrivajući se iza uvrnutog humora, Alexa privatan život drži podalje čak i od svojih najbližih suradnika i prijatelja. No tu je još i Alexina tvrdoglava mačka, kapetan Munja – Madisonin neprijatelj, Keiranov najveći obožavatelj i jedina osobnost koju Alexa nikad neće sasvim dokučiti.

Fotografije

Život mi je ubojstvoŽivot mi je ubojstvoŽivot mi je ubojstvoŽivot mi je ubojstvoŽivot mi je ubojstvoŽivot mi je ubojstvoŽivot mi je ubojstvoŽivot mi je ubojstvoŽivot mi je ubojstvoŽivot mi je ubojstvoŽivot mi je ubojstvoŽivot mi je ubojstvoŽivot mi je ubojstvoŽivot mi je ubojstvoŽivot mi je ubojstvoŽivot mi je ubojstvoŽivot mi je ubojstvoŽivot mi je ubojstvoŽivot mi je ubojstvoŽivot mi je ubojstvo

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.