SEZONA: 7

EPIZODA: 6 - Časni sudac

SADRžAJ

Sudac Harvey Frye (Bruce MacVittie) predsjedava parnicom koju prati velik publicitet: filmski producent Clay Darren (Steve Guttenberg) i njegova supruga, slavna glumica Christine (Paula Devicq) spore se oko skrbništva nad djetetom. Frye presuđuje u korist Christine, a na stubama izvan suda Clay mu pred paparazzima dade omotnicu. Fryeva supruga Monica (Helen Coxe) bračna je savjetnica koja sumnja da joj kolega provaljuje u spise. Ona i Frye planirali su otići na svečanu večeru, ali ona ipak odlučuje ostati kod kuće, a netko je ustrijeli kroz kuhinjski prozor. Ubojica je pucao vojnim mecima i općenito se doima kao profesionalac, osim što su trebala dva metka da ubiju Monicu. Logan (Chris Noth) i Falacci (Alicia Witt) pregledavaju Monicine spise i otkrivaju da je jedan od njezinih klijenata, FBI-ev agent Frank Billings (Charles Borland) dan prije bijesan nazvao Monicu.

Fotografije

Zakon i red: Zločinačke nakaneZakon i red: Zločinačke nakaneZakon i red: Zločinačke nakaneFoto: MG TRL D / NBC / Virginia SherwoodFoto: MG RTL DFoto: MG RTL DFoto: MG RTL D

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.