SEZONA: 7

EPIZODA: 3 - Smiješak

SADRžAJ

Doktor Norm Goldman (Adam Heller) uspješan je stomatolog s dvije vrlo različite ordinacije - jednom u Park Avenue, a drugom u Harlemu, a ovisan je o dušikovom oksidu. Nakon jednog od tripova na rajskom plinu nađu ga mrtvog u ordinaciji u Harlemu, ali smrt je očito uzrokovao netko tko ga je ugušio. Policija brzo kao ubojicu privede Jacqueline Borden (Catrina Gainey), shrvanu majku čiji je sin Toby umro nakon što se iz ordinacije doktora Goldmana vratio pijan. Pretpostavila je da je drogiran i zlostavljan, a budući da je duševno bolesna, mjesna policija nije povjerovala u njezinu priču, pa je otišla u ordinaciju i ubila Goldmana. Mrtvozornik Rodgers (Leslie Hendrix) kaže da je Toby umro jer je popio veliku količinu vodice za usta pomiješane s DEG-om, tvari nalik antifrizu koja se protuzakonito upotrebljava kao zaslađivač. Goren (Vincent D'Onofrio), Eames (Kathryn Erbe) i Ross (Eric Bogosian) sastaju se s Martyjem Palinom (Jim Gaffigan) i Leslie LeZard (Amy Acker) iz Agencije za hranu i lijekove te s Bingom Schorrom (Frank John Hughes) iz Schorr Laboratoriesa da bi otkrili kako je zatrovana vodica za usta dospjela na tržište.

Fotografije

Zakon i red: Zločinačke nakaneZakon i red: Zločinačke nakaneZakon i red: Zločinačke nakaneFoto: MG TRL D / NBC / Virginia SherwoodFoto: MG RTL DFoto: MG RTL DFoto: MG RTL D

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.