Ocjena: 7.4/10
Ocjena korisnika: 9.7/10
(3 glasa)

SEZONA: 1

EPIZODA: 1 - The Wages of Sin

SADRžAJ

Radnja ove suvremene kriminalističke serije smještena je u otmjenu londonsku četvrt Chelsea. Adrian Scarborough u glavnoj ulozi glumi višeg detektiva Maxa Arnolda koji živi na brodu. Iako je rođen u elitnom okruženju, skromni detektiv Arnold nije nimalo sličan gramzivoj eliti Chelseaja. Nedavno razveden, Max trenutačno živi na oronulom brodiću koji svojim izgledom nimalo ne podsjeća na obližnju glamuroznu četvrt.
Posvećen detaljima, Max zajedno s partnericom Priyom Shamsie rješava niz šokantnih ubojstava te istražuje mračni svijet što se krije iza kulisa lijepog Chelseaja. Žrtve osvanu na najmanje očekivanim lokacijama, uključujući ekskluzivnu međunarodnu školu, obiteljski talijanski restoran te mjesni vrtni centar koji je na neobičan način povezan s nogometnim nasiljem.
Tijekom ranojutarnje gužve u podzemnoj željeznici klesara Andrewa Knightleyja gurnuli su pod vlak. Tijekom istrage viši detektiv Max Arnold otkriva kako je žrtva bio usamljen, pobožan, ali i uznemiren čovjek uvjeren da ga opsjeda duh koji mu ostavlja prijeteće poruke. Ali ubojica Andrewa Knightleyja je osoba od krvi i mesa pa detektivi traže logičnije objašnjenje i polako otkrivaju istinu o Knightleyjevu životu u kojem je bilo droge, mita, narušenih obiteljskih odnosa te strašnih tajni iz prošlosti.

Fotografije

Detektiv iz ChelseajaDetektiv iz ChelseajaDetektiv iz ChelseajaDetektiv iz ChelseajaDetektiv iz ChelseajaDetektiv iz ChelseajaDetektiv iz ChelseajaDetektiv iz ChelseajaDetektiv iz ChelseajaDetektiv iz ChelseajaDetektiv iz Chelseaja

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.