poster

Inspektor George Gently: Goodbye China

Inspector George Gently (2007)

kriminalistički, drama | Ujedinjeno Kraljevstvo
Epic Drama | 30. 04. 2024. | 09:55

Ocjena korisnika: 9.6/10
(5 glasova)

SEZONA: 4

EPIZODA: 2 - Goodbye China

SADRžAJ

Gently (Martin Shaw) i njegov pomoćnik Bacchus (Lee Ingleby) istražuju sumnjivu smrt Gentlyjeva prijatelja i bivšeg doušnika Chine.
Mrtvozornik Gentlyju kaže da je China bio pijana skitnica te da je umro nakon što je pao u napuštenoj zgradi. Bacchus povjeruje u priču, no Gently u razgovoru s medicinskom sestrom Terri Malloy (Christine Bottomley), koja se brinula za Chinu kad je bio na samrti, dobiva posve drukčiju priču. Njezin je muž lokalni murjak (Dean Lennox Kelly) i čini se da policija nešto skriva.
Gently se sumnje rasplamsaju nakon što posjeti starog kolegu i prijatelja Alana Shepherda (Neil Pearson), višeg policijskog inspektora na području gdje je China umro.
Kad pronađu tijelo tinejdžera, čini se da je Chinina smrt neobjašnjivo povezana s time.
Blackburnovi navijači lokalni su huligani. Gently zna da su na neki način povezani sa Shepherdom jer su demolirali dom za nemoćne u kojemu njegov sin Danny boravi vikendom. Gently i Bacchus posumnjaju da je u igri veća urota...

Fotografije

Inspektor George GentlyInspektor George GentlyInspektor George GentlyInspektor George GentlyInspektor George GentlyInspektor George GentlyInspektor George Gently

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.