EPIZODA: 12

SADRžAJ

Nakon što je zagrebačka gimnazijalka Dora Sabljić podvrgnuta postupku naprednog psihoprofiliranja, naš savjetnik za ljudske potencijale Boris Blažinić objavio je rezultate opsežnih testova. Ponudio joj je odgovor na presudna pitanja: koji bi fakultet trebala upisati te koji su njezini istinski talenti.
Dora Glavobolja, kako je od milja zovemo, sama se nije mogla odlučiti između tolikih interesa koje je paralelno gurala. Kao što se sjećate, trijumfirala je na prvom srednjoškolskom FameLabu - svehrvatskom reality natjecanju najtalentiranijih učenika iz prirodnih znanosti. Nadahnutom prezentacijom teme da je u slučaju glavobolje bolje zdrobiti tabletu nego je popiti u komadu pomela je konkurenciju. No, nešto je još fascinantnije. Umjetnost joj ide bolje od prirodoslovlja. Piše poeziju, skuplja književne nagrade, svira violinu, glumi i pjeva u kazalištu. Tečno govori engleski i francuski, a naučila je i znakovni jezik.
Što od svega toga odabrati? Zaronimo zajedno u Dorin unutarnji svemir. Itekako se zamislila nad nekim rezultatima.

Fotografije

Dobro je znatiDobro je znati

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.