EPIZODA: 11

SADRŽAJ

Hrvatska Čigra nas iz Australije kroz otočni splet Indonezije vodi do Singapura. To su nezgodne teritorijalne vode za koje treba imati posebne dozvole od čak pet ministarstava, a sve pogoršava aktualna politička situacija jer Čigra plovi dok se Afganistan bombardira. Nakon pristajanja u Baliju, jedrilica jedri srednjim kanalom između Jave i Bornea, jer je procjena da je to za brod i posadu mnogo sigurnije. Zbog toga su snimljeni materijali s rijetko posjećenih otoka kao što su Gili Air ili Tanjungpinang. Osim domaćeg stanovništva koje se uglavnom prehranjuje ribom, i posada jedrilice se iskazala. Na panuli Čigre uhvaćena je sabljarka. Ne onako velika kao Hemingwayeva, ali ipak rijedak trofej.

Fotografije

Čigrom oko svijeta: Otoci IndonezijeČigrom oko svijeta: Otoci IndonezijeČigrom oko svijeta: Otoci IndonezijeČigrom oko svijeta: Otoci IndonezijeČigrom oko svijeta: Otoci Indonezije

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
 • La séquence du filmeur (2018)

  image
 • Le point (1980)

  image
  "Le Point" was a Quebecer television program broadcast on Radio-Canada from 1981 to 2006. It offered reports or interviews on current events.
 • Suisse en scène

  image
 • Länderspiegel (1969)

  image
  Wöchentliches Fernsehmagazin, das sich mit aktuellen Ereignissen und Entwicklungen aus den Bundesländern beschäftigt.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.