SADRžAJ

Jedna takva tema je i odlazak kod zubara. Svi znamo da je važna higijena zuba, da mora da se ide na kontrole, da neće ništa da nas strašno boli, ali Zujalica konačno donosi neke konkretnije odgovore - šta zaista može da se desi ako ne peremo zube, kako da se ponašamo kad dođemo kod zubara, koje su proteze danas aktulene, da li one stvarno nekom magijom ispravljaju zube itd.
O narodnim običajima i zaboravljenim tradicijama načuli smo ponešto od baka i deka, u školi, na televiziji. Pa i o tome da postoji naša noć veštica, tradicionalni maskenbal, običaj ženidbe Marka Kraljevića. Ali kako sve to izgleda treba pitati stručnjaka, što su voditelji Zujalice i učinili i pripremili sjajnu priču za narednu emisiju.
I pošto decu zanima sve, ko i kako piše knjige, pravi kuće, snima filmove, logično je i da se zapitaju da li i u muzejima žive neki kućni ljubimci. Odgovor krije novi animirani film Mačke u muzeju. Reč je o sasvim neobičnim mačkama koje imaju zadatak da čuvaju vredna dela i pripreme se za dolazak najpoznatije slike na svetu, Mona Lize, kada se niotkuda u muzeju pojavljuje nekakv duh. Neće otkriti previše, ali taman dovoljno da vas zaintrigira ovaj zabavni i edukativni film.

Fotografije

ZujalicaZujalicaZujalicaZujalicaZujalicaZujalicaZujalicaZujalicaZujalicaZujalicaZujalicaZujalicaZujalicaZujalicaZujalicaZujalicaZujalicaZujalicaZujalicaZujalica

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Baumhaus (2004)

    image
    Die Moderatoren Juri Tetzlaff und Singa Gätgens und ein leuchtender Stern präsentieren im „KiKA Baumhaus“ die schönen Bilder und Bastelarbeiten an, die die...
  • Sweet Dreams

    image
    Ocean, Moonlight, Good Night, Shooting Star, Songs & Rhymes, Starry Nights, Ocean
  • Neprovjereno

    image
    Emisija za djecu Federalne TV.
  • Soothing Sounds

    image
    Close Your Eyes,Songs & Rhymes,Sky,Twilight,Songs & Rhymes,Songs & Rhymes,Songs & Rhymes,Songs & Rhymes,Songs & Rhymes,Songs & Rhymes.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.