SEZONA: 1

EPIZODA: 63

SADRžAJ

Oni koji dolaze i tek započinju svoje "velike životne priče" najčešće su uvjereni da su spremni, da znaju i mogu... pa ne slušaju savjete onih koji su tu već dugo, i imaju i znanje i iskustvo.
I nije im za zamjeriti jer mladost prate velike želje i ogromna energija...
Međutim, ima i onih koji su spremni nastaviti već uhodanim putem, slijediti obiteljsku tradiciju ili jednostavno slušati iskusnije, pa pustiti da ih vode.
Uostalom, neke od najzanimljivijih životnih, ali i profesionalnih priča nastale su i nastaju kad se udruže entuzijazam, energija i beskrajna volja onih koji dolaze - sa znanjem, mudrošću i iskustvom.
Nadamo se da će vam današnje priče promijeniti perspektivu, učiniti da razmislite o svojim budućim koracima. A kamo god krenuli, naš je savjet da proučite "mapu" ranije ucrtanih iskustava. I... SAMO LAGANO!

Scenarist:
Producent: Damir Hanžek
Voditelj: Mirna Dvoršćak

Fotografije

Samo laganoSamo laganoSamo laganoSamo laganoSamo laganoSamo lagano

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Ja to tako

    image
    Postoji li razlika između vlastite slike u medijima i privatno? Uživaju li slavni više od običnih ljudi i kako? Koje nam praktične savjete za bolji život...
  • Sretan rođendan

    image
  • TV vježbaonica

    image
  • Affari Tuoi formato famiglia

    image
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.