Danny na moru 2: dokumentarna serija (1/10)

DANNY BY THE SEA


SEZONA: 2

EPIZODA: 1 - dokumentarna serija (1/10)

SADRžAJ

Danny Boome kreće na još jedno kulinarsko putovanje cestom, a usput poslužuje obroke od kojih slina navire na usta. Danny Boome se, u potrazi za sastojcima za slasna jela, upušta u igrarije po poljima i penje na veličanstvene jabuke, okrećući pritom i zadnji kamenčić. U ovoj seriji put ga vodi kroz krasan krajolik Suffolka, gdje posjećuje neke od najslikovitijih lokacija u Engleskoj. Svraća na prelijepe farme, mlinove i u vinograde te povremeno harači morskom obalom nabavljajući najsvježije sastojke iz mora, rijeke, zemlje ili od životinja. Svaka epizoda završava Dannyjevom gozbom spravljenom od raskošnih namirnica što ih je namakao za gladno prijateljsko društvance. U vrhunce serije ubraja se Dannyjev posjet Felixstoweu, gdje hvata doverski list te kuha otmjenu klopicu u lokalnome klubu jedrenja. U Southwoldu pripravlja alkoholne poslastice od domaćega piva te posjećuje Lowestoff koji je poznat po ribarskoj tržnici. Ovdje pak peče roštilj za gladne spasioce i odbojkaše.

JESTE LI ZNALI?
Danny je počeo karijeru kao profesionalni hokejaš na ledu. Sa 16 godina postao je kapetan Engleske i vodio je Veliku Britaniju više od 20 puta.

1. epizoda

Izvrsna hrana, sjajni recepti i zabava na morskoj obali kao u dobra stara vremena. Kuhar Danny Boome vraća se svojim korijenima na istočnoj engleskoj obali. Njegovo putovanje počinje u primorskome gradu Aldeburghu, poznatome po ukusnim rakovima i mnogobrojnim darovitim mjesnim umjetnicima.

Producent: Paul Freeman
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.