SEZONA: 4

EPIZODA: 1 - THE BUTTERFLY EFFECT (1)

SADRŽAJ

Omiljena vječna antitrendseterica Betty Suarez opet je s nama, i napokon je mlađa urednica! Nagrađivana serija nastavlja se famoznom četvrtom sezonom koja je i ovaj put snimana u New Yorku.
Prošle sezone Betty se našla u neugodnoj poziciji. Njezin sjajni rad u programu usavršavanja mladih urednika rezultirao je promaknućem na poziciju zamjenice glavnog urednika. Ali, tu je postojala kvaka. Morala je raditi za svog bivšeg dečka koji nije bio presretan zbog načina na koji je njihova veza završila. Uz novi posao, Betty shvaća da se mora dotjerati kako bi i njezin izgled odražavao novu poziciju na poslu, ali u srcu je i dalje naša voljena "ružna Betty". Njezin status u "Modeu" ima svoju cijenu. Daniel, kojemu je nekoć bila pomoćnica, izgubljen je bez nje dok se pokušava nositi sa smrću svoje voljene supruge Molly, a Marc St. James, Wilhelminin odani pomoćnik, pokušava je na svakom koraku potkopati, zavideći Betty na promaknuću budući da je i on bio potencijalni kandidat i smatra da ga je više zaslužio. Povrh toga, Bettyn bivši dečko Matt sada joj je šef budući da je njegov otac glavni "Meadeov" ulagač. Matt ne može zaboraviti prošlost i izaziva kaos u Bettynom profesionalnom životu. U međuvremenu, Claire Meade shvaća da je prilično sigurna na čelu tvrtke... zasada... za razliku od Wilhelmine koja je u prošloj sezoni izgubila pravo na "Meadeovo" prijestolje. Willie je odlučna u tome da nađe Connora koji je tvrtku odveo u bankrot, a uz to kod kuće skriva tajnu. "Meadeova" recepcionarka Amanda preispituje svoju budućnost u tvrtki. U Queensu, Bettyn nećak Justin ima problema s uklapanjem u školi, a Hilda se boji da se njezin sin udaljava od nje. Ignacio je savjetuje da svi roditelji to moraju proći s djetetom tinejdžerom.
U seriji "Ružna Betty" gledamo Americu Ferrera kao Betty Suarez, Erica Mabiusa kao Daniela Meadea, Tonyja Planu kao Ignacija, Anu Ortiz kao Hildu, Judith Light kao Claire Meade, Becki Newton kao Amandu, Michaela Urieja kao Marca, Marka Indelicata kao Justina, Daniela Erica Golda kao Matta Hartleyja i Vanessu Williams kao Wilhelminu Slater.
"Ružna Betty" ABC-jeva je serija, snimljena prema inovativnoj kolumbijskoj telenoveli "Yo soy Betty, la fea" koja je postala međunarodni fenomen. Serija je dobila Emmy, Zlatni globus, nagrade Peabody, NAACP, ALMA i Imagen te je zaradila ukupno 19 nominacija za Emmy.
Izvršni producenti su Silvio Horta ("Stravične legende"), glumica nominirana za Oscara i dobitnica Emmyja Salma Hayek, Jose Tamez, Richard Heus, Victor Nelli Jr., Jon Kinnally, Tracy Proust, Henry Alonso Myers i Sheila Lawrence. Koproducenti su Chris Black, Gail Lerner i Abraham Higgenbotham.


1. epizoda:
Betty otkrije da se sve mijenja kad počne raditi na novom poslu kao zamjenica glavnog urednika. Sve se još više zakomplicira budući da joj je šef njezin bivši dečko Matt Hartley koji je još nesretan zbog njihova prekida. Povrh toga, Bettyna nova kolegica Megan (Smith Cho) ne skriva da je mrzi, a Marc je stalno potkopava jer misli da je on više zaslužio promaknuće. U međuvremenu, bez Betty kao pomoćnice, Daniel je izgubljen dok još oplakuje smrt svoje žene Molly. Betty pokušava pomoći Megan oko zadatka i povezuje se s dizajnericom nakita Olivijom (Lynn Redgrave). Justin kreće u srednju školu i postaje žrtvom nasilnika, ali to ne želi reći svojoj majci Hildi. Claire Meade shvaća da je prilično sigurna na čelu tvrtke... zasada... za razliku od Wilhelmine koja je u prošloj sezoni izgubila pravo na "Meadeovo" prijestolje. No Willie ima možda i veći problem od sigurnoga posla... Kod kuće čuva tajnu koja Marca dovodi do ludila.

Fotografije

Ružna Betty 01Ružna Betty 02Ružna Betty 03Ružna Betty 04Ružna Betty 05Ružna Betty 06Ružna Betty 07Ružna Betty 08Ružna Betty 09Ružna Betty 10Ružna Betty 11Ružna Betty 12Ružna Betty 13Ružna Betty 14Ružna Betty 15Ružna Betty 16Ružna Betty 17
PREPORUKE
 • Kućanice (2004)

  Danas
  image
  Jednoga lijepog sunčanog dana u samom srcu Amerike, u najljupkijem od svih ljupkih predgrađa, kućanica Mary Alice Young (Brenda Strong) se… ubila! Sada, Mary...
 • Castle (2009)

  Danas
  image
  Rick Castle poznati je pisac krimića i misterija, vješt je pripovjedač i gospodar tajanstvenosti. No u zadnjoj knjizi on ubije svoga najprodavanijeg junaka i...
 • Bizaardvark (2016)

  Danas
  image
  The series revolves around two 13-year-old best friends, Paige and Frankie, who write funny songs and create music videos for their online channel, titled...
 • The Stanley Dynamic (2014)

  Danas
  image
  Twin brothers Larry and Luke Stanley are like any other twins you might know, except one twist - Luke is an animated cartoon.
TOP LISTE

Prijavi se