poster

Zdravlje na kvadrat

Zdravlje na kvadrat (2016)

lifestyle, magazin | Hrvatska

SADRžAJ

Lucija Lu Jakelić vrhunska je mlada kantautorica i glazbenica iz Đurđevca, a mnogi je pamte i po odličnim transformacijama popularnog showa Tvoje lice zvuči poznato. Kakva je privatno, kuha li i koliko skrbi o svom zdravlju, doznajte u novoj epizodi Zdravlja na kvadrat!
Odabrati sunčane naočale znači odabrati one koje će najbolje istaknuti vaš modni izričaj, ali i čuvati od sunčevih zraka. U ovotjednom izdanju Zdravlja na kvadrat doznajte koje naočale možete koristiti i u zatvorenim prostorijama jer štite od plavo - ljubičastih svjetlosti koje nisu dobre za vid!
Neuromuskularne bolesti utječu na živce koji upravljaju mišićima i živce koji prenose senzorne informacije natrag u mozak. Koji su simptomi neuromuskularnih poremećaja i kako se ove bolesti liječe, u ovotjednom Zdravlju na kvadrat odgovore ima liječnica Antonija Krstačić!
Najbolju prevenciju za očuvanje oralnog zdravlja čine zdrave navike - pranje zubi i održavanje oralne higijene! No, ovdje većina ljudi „šteka“. Prema poražavajućoj statistici, pojedinci peru zube svaki peti dan. A što ako ostanete bez većine zubi? Odgovore doznajte u ovotjednom Zdravlju na kvadrat!
Upis djece u osnovnu školu aktualna je tema. Po rođenju roditelji odabiru liječnika pedijatra za svoje dijete. No, jeste li znali da s polaskom u školu dijete dobiva i svog liječnika školske medicine? Što oni rade, za što su zaduženi i zbog čega im se možete obratiti doznajte u jednoj od reportaža u novoj epizodi Zdravlja na kvadrat!
Osim što svježe voće i povrće znači i rjeđi posjet liječniku, postoji još niz namirnica kojima možete sačuvati svoje zdravlje ili ga poboljšati. Dobra i zdrava prehrana može djelovati na prevenciju bolesti. U ovotjednom Zdravlju na kvadrat saznajte sve o protuupalnoj prehrani!

Fotografije

Zdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadrat

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • taff (1995)

    image
    taff - a tabloid magazine on ProSieben.
  • Art kvart

    image
    „Art Kvart“ svake sedmice donosi najbolje i najvažnije vijesti o umjetnosti i kulturi, o umjetnicima i njihovim muzama, o sestrinstvu i drugarstvu, o znanju i...
  • Spiritual Sports

    image
    The origins of this exercise can be traced back to the Himalayan Mountain. It strengthens the body, its muscles and its joints, all while relaxing the mind. This...
  • Zwischen Tüll und Tränen (2016)

    image
    In der neuen Dokusoap „Zwischen Tüll und Tränen“ beraten professionelle Brautmodenausstatter angehende Bräute bei der Wahl ihres perfekten Hochzeitskleids und...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.