poster

Djevojke na zadatku

Rizzoli & Isles (2015)


Gdje gledati
Emisija nije dostupna u državi

SEZONA: 6

EPIZODA: 16

SADRžAJ

Glumica Angie Harmon u seriji 'Djevojke na zadatku' pojavljuje se u ulozi detektivke bostonskog odjela za ubojstva Jane Rizzoli. Jane je rođena u Bostonu i ondje je cijeli svoj život provela blisko povezana sa svojom obitelji. Maura Isles, koju u seriji glumi Sasha Alexander, atraktivna je forenzičarka koja je ujedno Janeina prijateljica i kolegica. Jane Rizzoli i Maura Isles posjeduju jednaku strast i ljubav prema svom poslu, a veže ih i snažno prijateljstvo. Osoran, ali simpatičan detektiv Vince Korsak (Bruce McGill), bivši je Janein partner koji je pomalo povrijeđen činjenicom što ga je Jane zamijenila s neiskusnijim detektivom Barryjem Frostom (Lee Thompson Young). Frankie Rizzoli (Jordan Bridges) je Janein mlađi brat i ambiciozni policajac koji obožava svoju sestru i sanja o tome da će jednog dana i on postati detektiv. Angela Rizzoli (Bracco) je brižna, ali i prilično nametljiva majka detektivke i policajca koja se često upliće u njihov život. Tu je i atraktivni agent FBI-a Gabriel Dean (Billy Burke) koji, čini se, ima i neke druge namjere sa Jane, osim pomoći joj pri rješavanju slučaja.
Detektivka Jane Rizzoli i forenzičarka dr. Maura Isles suprotnih su karaktera, no odlične prijateljice koje će se uhvatiti u koštac s najokrutnijim kriminalcima bostonskih ulica. Uz uzajamnu podršku ovaj dinamičan dvojac će odgonetnuti neke od najtežih slučajeva u gradu. Jane i Maura odrasle su u različitim okolnostima, a njihova različitost se i danas očituje u brojnim stvarima. Jane je cijeli život provela u Bostonu i danas je jedina žena koja radi u odjelu za ubojstva bostonske policije, ona je čvrsta i hrabra detektivka koja nikada ne bi iznevjerila svoj tim. Maura je osoba koja se češće ugodnije osjeća u društvu mrtvih tijela nego živih ljudi. Forenzičarka Maura se odijeva besprijekorno u dizajnerske krpice i ostavlja dojam odmjerene žene, ponekad čak i ledenog karaktera. Unatoč njihovim razlikama, ove suprotnosti se međusobno nadopunjuju te obje zahvaljujući svojim briljantnim umovima i stručnosti funkcioniraju savršeno, kako na poslu tako i privatno.

Fotografije

Djevojke na zadatkuDjevojke na zadatkuDjevojke na zadatkuDjevojke na zadatkuDjevojke na zadatkuDjevojke na zadatkuDjevojke na zadatkuDjevojke na zadatkuDjevojke na zadatkuDjevojke na zadatkuDjevojke na zadatkuDjevojke na zadatkuDjevojke na zadatkuDjevojke na zadatkuDjevojke na zadatkuDjevojke na zadatkuDjevojke na zadatkuDjevojke na zadatkuDjevojke na zadatkuDjevojke na zadatku

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.