poster

Mentalist

The Mentalist (2008)

drama | SAD

Gdje gledati
Emisija nije dostupna u državi

SEZONA: 1

EPIZODA: 16

SADRžAJ

Pomoću jedinstvenog dara moderni Sherlock Holmes uvijek je korak ispred forenzičkih analiza, napredne kriminalističke tehnologije i svih kolega. Uočavajući najsitnije detalje, igrajući umne igrice i „čitajući" emocije drugih, Jane kriminalcima kompleksnih profila i poremećenih umova postavlja sofisticirane umne zamke te može navesti svjedoke i osumnjičene da mu razotkriju činjenice kojih ni sami nisu svjesni. Šarmantni i karizmatični Jane ima neslavnu prošlost televizijskog vidovnjaka te je stekao negativni publicitet nakon što je razotkriven kao varalica. Iako je priznao kako nema paranormalne, već samo mentalne sposobnosti, jedina koja i dalje sumnja u njega je narednica CBI-a Teresa Lisbon (Robin Tunney). Iako je nepredvidljiv i poznat po zaobilaženju protokola, njegovi kolege, agenti Kendall Cho (Tim Kang) i Wayne Rigsby (Owain Yeoman) te novakinja Grace Van Pelt (Amanda Righetti), dive se njegovom šarmu i učinkovitosti u rješavanju slučajeva. No Jane skriva još jednu mračnu tajnu iz svoje prošlosti. Naime, nekoliko godina prije početka same radnje Jane je izgubio suprugu i kćer koje je ubio okrutni serijski ubojica poznat kao „Crveni John" a koji će se na njegovom putu naći i u budućnosti.

Fotografije

MentalistMentalistMentalistMentalistMentalistMentalistMentalistMentalistMentalistMentalistMentalistMentalistMentalistMentalist

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.