SEZONA: 2

EPIZODA: 76

SADRžAJ

Nakon više od deset mjeseci i preko 140 epizoda, turska hit serija „Ezel“ privodi se svome kraju. Ezel, odnosno Omer, bivši nevini osuđenik koji je nakon izlaska iz zatvora, uz pomoć svog mentora, poznatog istambulskog mafijaša, ujaka Ramiza, tražio pravdu i oprost od svojih donedavnih prijatelja, napokon će doživjeti ono što je dugo sanjao – osvetu! Nakon što se riješio svih zaostataka iz prošlosti koji su ga godinama ganjali, Ezel će se napokon smiriti u zagrljaju svoje velike ljubavi Ejšan i sina Džana. Osim obitelji, Ezel je uspio sačuvati prijatelje i roditelje koji su nakon svega učinjenog ipak ostali uz njega. Međutim, baš kako narod kaže – sve se vraća, sve se plaća, u posljednjoj epizodi serije „Ezel“ prošlost će se obiti o glavu glavnom junaku. Upravo kada smo pomislili da je 'priči' o Ezelu došao sretan kraj, gledatelje će iznenaditi neočekivani obrat kojeg ne možete sanjati ni u najgorim noćnim morama! Je li kazna sustigla sve one koji su je i zaslužili, te je li ljubav između Ezela/Omera i Ejšan napokon pobijedila i nakon trinaest godina ih zadržala zajedno?

Fotografije

EzelEzel 02Ezel 03Ezel 04Ezel 05Ezel 06Ezel 10Ezel 07Ezel 08Ezel 09Ezel 11Ezel 12Ezel 13Ezel 14Ezel 15Ezel 16Ezel 17Ezel 18Ezel 19Ezel 20

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.