SEZONA: 1

EPIZODA: 70

SADRžAJ

Savaš i Jasemin, čija se ljubav nastavlja punom snagom i s ushitom prvoga dana, još se više vežu jedno uz drugo kako bi se mogli nositi s tužnom situacijom u kojoj se nalaze.Hakana, koji se iz dana u dan sve više zbližava s Pelin, s druge strane muči to što se Lara ponovno zatvara u sebe. Hakan zamoli Čiček za pomoć i pozove je k sebi.Za to vrijeme stravičan događaj koji zadesi Čiček alarmira oba plemena. Svi su u šoku! Javuz poludi, a za Jasemin i Savaša, koje očekuje velika vijest u vezi s njihovim sinom, taj događaj ponovno donosi teške dane.

Fotografije

Ljubav i kaznaLjubav i kazna 02Ljubav i kazna 03Ljubav i kazna 04Ljubav i kazna 05Ljubav i kazna 06Ljubav i kazna 07Ljubav i kazna 08Ljubav i kazna 09Ljubav i kazna 10Ljubav i kazna 11Ljubav i kazna 12Ljubav i kazna 13Ljubav i kazna 14Ljubav i kazna 15Ljubav i kazna 16Ljubav i kazna 17Ljubav i kazna 18Ljubav i kazna

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.