poster

Hercule Poirot

Agatha Christie's Poirot (1989)

drama, triler, kriminalistički, misterija | Ujedinjeno Kraljevstvo

Gdje gledati
Emisija nije dostupna u državi

SEZONA: 1

EPIZODA: 71

SADRžAJ

Zbirka priča proslavljene spisateljice Agathe Christie o jednako tako svjetski poznatom fiktivnom detektivu Herculeu Poirotu oživjela je u seriji visokokvalitetnih jednosatnih kriminalističkih TV priča. Diljem Engleske pa sve do Mediterana Poirot se nadmudruje s ubojicama i otmičarima, trovačima i lopovima u uzbudljivom vrtlogu zločina. Glavnu ulogu tumači David Suchet (Henry VIII, Zatvorenici).
David Suchet ostvario je najbolji prikaz slavnoga Belgijca Agathe Christie jer se s velikim žarom predao istraživanju: pročitao je sve romane, kratke priče i komade u kojima je Poirot glavni lik, izvlačio svaku karakteristiku i stvorio dosje kojim bi se ponosio i detaljima, urednošću te logikom opsjednuti Christien detektiv. Najviše zahvaljujući njemu milijuni su zavoljeli ili se nanovo zaljubili u ekscentričnog detektiva koji obožava fine praline i iznad svega cijeni male sive stanice.

Fotografije

Hercule PoirotHercule PoirotHercule PoirotHercule PoirotHercule PoirotHercule PoirotHercule PoirotHercule PoirotHercule PoirotHercule PoirotHercule PoirotHercule Poirot

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.