SEZONA: 6

EPIZODA: 14 - Sanguine Love

SADRžAJ

Mac, Flack i Hawkes proučavaju tragove po tijelu mlade žene čiji se izlet u Central park i fotografiranje prirode prekrivene snijegom pretvorilo u tragediju. Hawkes pretpostavlja da je žrtva iskrvarila od ubodne rane u vratu, a Mac primjećuje da joj je odgrizen dio uha. Sid potvrđuje da je žena umrla od gubitka krvi te ukazuje na neobičan ožiljak na njenom zglobu. Danny razvija fotografije iz njenog fotoaparata pomoću kojih forenzičari uspijevaju rekonstruirati njene korake i pronaći zgradu u kojoj je živjela. Domar je identificira kao Estelle Christensen, a muškarca na fotografijama kao njenog momka, Keitha Borgesea.

Fotografije

CSI: NYFoto: RTL / CBSFoto: RTL / CBSFoto: RTL / CBSFoto: RTL / CBSCSI: NYCSI: NYCSI: NYCSI: NYCSI: NYCSI: NYCSI: NYFoto: RTL / CBSFoto: SUPER RTLFoto: RTL / CBSFoto: RTL / CBSFoto: RTL / CBSFoto: RTL / CBSFoto: RTL / CBSFoto: RTL / CBS

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.