SEZONA: 1

EPIZODA: 63

SADRžAJ

Marta je u potpunom šoku nakon što se Kruno samo srušio na pod. Silvija pokušava uvjeriti Ivu da razmisli o svojoj odluci. Dina je u panici saznavši od Franine žene da je on nestao u akciji. Nina prizna Tonki da je pomalo tužna zbog Kreše. Vesna je i dalje zbunjena zbog Ivine odluke da ju oženi pa odluči konzultirati se s psihologinjom na faksu. Krešo i Suzana trude se utješiti potresenu Martu. Nakon prekida s Ivom, Silvija traži utjehu kod Beti. Slaven i Milić ne mogu vjerovati da ih je Kolarić uspio ucijeniti. Zora savjetuje Suzani da je možda vrijeme da Marta sazna da joj je ona majka. Vlasta ne može vjerovati da joj je Zlatko preko noći uspio dogovoriti novi posao. Beti shvati da je Vesna studentica o kojoj je Silvija pričala.

Fotografije

Pod sretnom zvijezdomPod sretnom zvijezdomPod sretnom zvijezdomPod sretnom zvijezdomPod sretnom zvijezdomPod sretnom zvijezdom 01Pod sretnom zvijezdom 02Pod sretnom zvijezdom 03Pod sretnom zvijezdom 04Pod sretnom zvijezdom 05Pod sretnom zvijezdom 06Pod sretnom zvijezdom 07Pod sretnom zvijezdom 08Pod sretnom zvijezdom 09Pod sretnom zvijezdom 10Pod sretnom zvijezdom 11Pod sretnom zvijezdom 12Pod sretnom zvijezdom 13Pod sretnom zvijezdom 14Pod sretnom zvijezdom 15

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.