SADRžAJ

Idućeg tjedna održat će se Dora, hrvatski izbor za pjesmu Eurovizije pa smo proveli anketu među domaćim glazbenicima i pitali ih koga bi oni poslali na Eurosong. Neki misle da bi najbolji izbor bio LET3, a drugi bi poslali Maju Šuput. Podijelili su s nama i svoja mišljenja zašto Hrvatska već dugo nije ostvarila bolji plasman. Prognozu glazbenika tko će pobijediti na Dori donosi naša Julija Bačić Barać.
Humanitarni koncert za obnovu doma obitelji Franić u Kaštel Sućurcu okupio je poznate glazbenike koji se uvijek u ovakvim situacijama odazovu bez pogovora. Tom prilikom naš Hrvoje Krolo saznao je kako se Hari Rončević snalazi u ulozi djeda, kakva iznenađenja priprema Klapa Rišpet te što danas Zorici Kondži znače glazbena priznanja.

Fotografije

IN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazin

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Ridikül

    image
  • Pressica

    image
    TV Intervju, talk show - razgovor s društveno aktivnim, priznatim i poznatim osobama iz javnog života Hrvatske i šire.
  • 5x5

    image
    Emisija u kojoj donosimo pet razgovora s pet zanimljivih sugovornika o koji traju svaki po 5 minuta.
  • Bujica

    image
    Bujica je televizijska emisija koja se emitira tri puta tjedno: ponedjeljkom, srijedom i petkom. Autor, urednik i voditelj emisije je Velimir Bujanec.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.