poster

Ponos Hrvatske

Ponos Hrvatske

Hrvatska
Redatelj: Mario Kovač

Gdje gledati
Televizija uživo Streaming
img
img

SADRžAJ

Iz Studija 10 Hrvatske televizije prenosimo dodjelu nagrade "Ponos Hrvatske" koju dodjeljuju dnevni list 24 sata i Hrvatska radiotelevizija. Hrabre, dobre i poštene nagradit ćemo 18. put!
Glazbeni izvođači će biti Daniel Jurišević, Mia Dimšić i Zagrebačka filharmonija, a program će voditi Doris Pinčić i Duško Ćurlić.
Ovogodišnje dobitnike pomogao je odabrati peteročlani žiri: Miljenko Jergović, književnik, novinar i publicist, Goran Kulenović, redatelj, Alen Galović, zamjenik glavnog urednika 24sata, Jasna Antolović, biologinja iz Udruge Sredozemna medvjedica, OIKON, Institut za primijenjenu ekologiju te Maja Sever, urednica i novinarka, HRT.
Prijenos možete pratiti i preko multimedijske usluge HRTi.
U 18 godina za projekt "Ponos Hrvatske" stiglo je više od 1800 prijava i ukupno smo nagradili 354 heroja. Imali smo više od 300 priča o spašenim ljudskim životima, 40 priča o laureatima koji su zaustavili ili spriječili pljačke...
Svečana 18. dodjela nagrade Ponos Hrvatske i ove će nas godine podsjetiti da među nama postoje hrabri i nesebični ljudi koji su život drugih stavili ispred svojeg. Ovogodišnji dobitnici o svojim postupcima nisu dvojili ni sekunde i svi redom tvrde kako bi, da moraju, sve ponovili na isti način.
Skakali su u vodu i u vatru da spase drugoga, onima kojima je najviše trebalo darovali su ne samo svoja srca, nego i domove, aute, novac. Gradili su škole u najsiromašnijim dijelovima svijeta, upisivali fakultete unatoč teškim invaliditetima, udomljavali i po 50 djece. Njihova hrabrost proizlazi iz uvjerenja da je pružanje pomoći nekome tko je u nevolji jedina ispravna stvar.
Već 18 godina nastojimo upozoriti na njihovo poštenje, hrabrost, nesebičnost i dobrotu, i to nam je čast.
Voditelj projekta: Mario Sedmak

Urednik: Danijela Grgić

Fotografije

Ponos_Hrvatske

Recenzije


Nema recenzija
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.