SEZONA: 1

EPIZODA: 50

SADRžAJ

Suzana moli Krešu da je ne ostavlja. Tonka i Adam iznenađeni su Nerinom reakcijom na priznanje njihove veze. Zora pokušava utješiti Suzanu. Miki uvjerava Krešu da moraju razgovarati. Adam se odlučno suprotstavlja iznenađenoj Neri. Miki govori Kreši da ga Suzana voli i da je ne smije ostaviti. Beti savjetuje Suzani da prestane s lažima. Adam prepriča Slavenu Nerinu reakciju na njegovu vezu s Tonkom. Beti, Nina i Tonka slave Ninin kupnju EFM-a kada se pojavi Miki. Suzana objasni Boženi otkud novac za njeno liječenje u Njemačkoj. Miki kaže Zlatku da je odustao od priznanja. Beti kaže Tonki da Miki mora odmah saznati da je Martin otac. Ena odluči posjetiti Mikija, ali tamo sretne Beti. Krešo pita Suzanu je li Marta Mikijeva kći.

Fotografije

Pod sretnom zvijezdomPod sretnom zvijezdomPod sretnom zvijezdomPod sretnom zvijezdomPod sretnom zvijezdomPod sretnom zvijezdom 01Pod sretnom zvijezdom 02Pod sretnom zvijezdom 03

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.