SEZONA: 2

EPIZODA: 155

SADRžAJ

Danica odbija prodati dvorac u zamjenu za slobodu. Mišo shvati da voli Danicu, otkaže suzanine odvjetničke usluge i povlači prijavu protiv Danice. Inspektor Milan ipak ne pušta Danicu na slobodu jer želi doznati gdje je Ranko, no Danica je tvrd orah. Mišo namjerno napadne policajce, kako bi završio s voljenom Danicom u ćeliji. Milana izluđuju Daničine i Mišine ljubavne svađe i konačno mu popuste živci – zaprijeti im pištoljem da će ih ubiti.Melita zarobi Đuku i Zlatu u ambaru kako bi ih natjerala da se pomire. Đuka prizna Zlati da je znao da ga je varala s najboljim prijateljem Marinkom na dan kad je dobio odsustvo u JNA prije 35 godina i namjeravao zaprositi Zlatu. Zlata laže kako to nije istina. Đuka se u retrospekciji prisjeća tog dana, i ispriča nešto što Zlata nije znala – zašto je Marinko nakon tog dana zauvijek nestao iz sela.

Fotografije

Najbolje godineNajbolje godineNajbolje godineNajbolje godineNajbolje godineNajbolje godineNajbolje godineNajbolje godine

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.