SADRžAJ

Mnogi su uz njega naučili kuhati i savladali jednostavne recepte poput bolonjez umaka, grah variva ili lazanja. On je autor popularne Sašine kuhinje i džoker zovi kada je o spravljanju jela riječ. Njegovo lice gotovo nikada nećete vidjeti u tisućama recepata koje je dosad izbacio, a ekipa In magazina odlučila je otkriti tko je zapravo Saša koji se krije iza Sašine kuhinje.
Kada se spomene ženski tajlandski i kick boks mnogi će prvo pomisliti na Splićanku Anu Bajić. Ovoj sportašici u njezinoj kategoriji zaista nema ravne protivnice. No kad ostavi boksačke rukavice, uskače u ulogu odgojiteljice i vrijeme provodi okružena djecom. Kako najmlađi gledaju na to što im teta Ana osvaja zlata na svjetskim i europskim natjecanjima, koju ulogu ona više voli te kakav muškarac treba biti da bi osvojio ovu svestranu Splićanku otkrila je samo za In magazin.
U posljednje vrijeme terariji i kokedame pravi su hit u ukrašavanju doma. Ove predivne biljne instalacije savršen su poklon za drage nam osobe, a izrada nije složena. Na što pripaziti pri izradi ovih živih biljnih sustava, doznat ćete u današnjem In magazinu.

Fotografije

IN MagazinIN MagazinIN MagazinIN MagazinIN MagazinIN MagazinIN MagazinIN MagazinIN MagazinIN MagazinIN MagazinIN MagazinIN MagazinIN MagazinIN MagazinIN MagazinIN MagazinIN MagazinIN MagazinIN Magazin

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Ni crno ni belo

    image
  • U svom filmu (2017)

    image
    Tončica Čeljuska će pokazati da iza svakoga uspjeha stoji osoba koja se držala svog filma. Gosti u emisiji bit će uspješni pojedinci - poslovni ljudi,...
  • Catch Up

    image
    In Catch Up you can watch informal conversations with some of the best action sports athletes.
  • Art caffe

    image
    Saznajte sve pojedinosti u svijetu kulture uz Art Caffe.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.