EPIZODA: 6

SADRžAJ

U snijegom i ledom okovanoj Lici jednu staricu snijeg je, gotovo mjesec dana, odsjekao od ostatka svijeta. Kada su primili dojavu da bi starica mogla umrijeti od gladi, gospićki spasioci odmah su krenuli u pomoć usamljenoj Milici Paripović u gotovo napušteno selo Poljan.
Nesreće se događaju i najiskusnijima. I to na najnezgodnijim mjestima kamo samo iskusni mogu stići. S tih mjesta spašavati ih mogu samo nabolji i visoko motivirani spasioci. Iako se u ovoj seriji uglavnom govori o nesrećama koje su se dogodile u Hrvatskoj, ova zaslužuje da je pogledamo, jer se spašavalo iskusnog speleologa i spasioca Igora Jelinića iz spilje u Italiji.
Producent programa: Miro Mioč

Scenarist:
Producent: Joško Blajić

Fotografije

Nazovi 112Nazovi 112Nazovi 112Nazovi 112Nazovi 112Nazovi 112Nazovi 112Nazovi 112

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Unkraut - das Umweltmagazin (1993)

    image
    Ökomagazin des Bayerischen Fernsehens über neueste Entwicklungen im Umwelt- und Naturschutz, aber auch über Umweltsünden und wie man sie verhindern kann. Dazu...
  • Fashion Destination

    image
    Putovanje na određene destinacije uz dodatak mode danas je utrendu. Fashion Destinations će vas odvesti u najmodernije hotele i odmorišta na svijetu.
  • Trust Me, I'm a Doctor (2013)

    image
    Medical journalist Michael Mosley & a team of doctors scientifically investigate popular health claims, myths & misconceptions.
  • Helikopterska hitna služba (2016)

    image
    Prati liječnike i bolničare Yorkshire Air Ambulance Servicea.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.