poster

Najbolje godine

Najbolje godine (2009)

komedija, drama | Hrvatska

SEZONA: 2

EPIZODA: 143

SADRžAJ

Andrija je tužan, ali ne i iznenađen zbog Gabrijela koji ga je došao zamijeniti. Gabrijel nastoji ostaviti dobar prvi dojam i povede misu pjesmom na gitari, ali Dragošjani ostaju hladni. Gabrijel izbjegava Luciju jer ga previše privlači. Mišo zaprosi Danicu, čemu Božo svjedoči. Danica je polaskana, ali ga odbije. Božo se smije Miši da hoće Danicu samo zbog dvorca, a ne i ljepote, pa navuče Daničin bijes na sebe. Božo i Mišo objave rat oko Danice, koja odlazi na ispovijed Andriji po savjet u vezi udaje. Andrija insistira da ju novi župnik Gabrijel ispovijedi. Nepovjerljiva Danica muči Gabrijela na ispovijedi i Andrija, koji prisluškuje, upada u ispovjedaonicu i istjera Danicu, govoreći da nije nikakav grijeh da se udovica oženi.Lucija se ne može pomiriti sa činjenicom da je Gabrijel svećenik, i na radiju čita crkvenu pjesmu posvećenu anđelu Gabrijelu, što Gabrijel shvati kao javno upucavanje i ljutito upozori Luciju da ga ostavi na miru.

Fotografije

Najbolje godineNajbolje godineNajbolje godineNajbolje godineNajbolje godineNajbolje godineNajbolje godineNajbolje godineNajbolje godineNajbolje godineNajbolje godineNajbolje godineNajbolje godineNajbolje godineNajbolje godineNajbolje godineNajbolje godineNajbolje godineNajbolje godineNajbolje godine

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.