SEZONA: 1

EPIZODA: 36

SADRžAJ

Krešo pokuša razdvojiti Ivu i Adama od Martina, Ena se nađe u problemu. Cure su u šoku, ne znaju kako reagirati na iznenadnu Mikijevu pojavu. Marta pokušava prošvercati Krunu u stan, ali je zatekne Zora. Silvija je zabrinuta jer je Dini pozlilo. Marina je previše popila na partiju i radi Zlatku scene. Ena prizna Martinu da je bila sa Slavenom, ali je to gotova stvar i sada je s njim. Krešo pokušava započeti razgovor o Mikiju, ali Suzana nije raspoložena. Suzana konačno Zori ispriča cijelu priču o Marti. Tonka iznenadi Adama molbom da ju poljubi. Krešo i Nina pričaju o Mikiju i razlozima njegovog naglog dolaska. Na putu do Zadra Dinu i Silviju zaustavi policija. Zlatko daje Vlasti zeleno svjetlo za objavu fotografija.

Fotografije

Pod sretnom zvijezdomPod sretnom zvijezdomPod sretnom zvijezdomPod sretnom zvijezdomPod sretnom zvijezdomPod sretnom zvijezdom 01Pod sretnom zvijezdom 02Pod sretnom zvijezdom 03Pod sretnom zvijezdom 04Pod sretnom zvijezdom 05Pod sretnom zvijezdom 06Pod sretnom zvijezdom 07Pod sretnom zvijezdom 08Pod sretnom zvijezdom 09Pod sretnom zvijezdom 10Pod sretnom zvijezdom 11Pod sretnom zvijezdom 12Pod sretnom zvijezdom 13Pod sretnom zvijezdom 14Pod sretnom zvijezdom 15

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.