SEZONA: 1

EPIZODA: 44

SADRžAJ

Iskrena priča o tri sestre i preprekama koje moraju svladati. Jednom davno u prekrasnoj zemlji živjele su sestre Türkan (Özgü Kaya), Dönüş (Almila Ada) i Derya (Melisa Berberoğlu) s ocem Sadıkom (Reha Özcan) i majkom Nesrin (Iclal Aydin). Bila je to skladna i bliska obitelj. Nesrin (Iclal Aydin) i Sadik (Reha Ozcan) bili su u braku 25 godina. Bio je to sretan život u malom gradu na obali Egejskog mora. Dvadesetdvogodišnja Türkan bila je najstarija kći u kući. Poznata po svojoj ljepoti, Türkan je bila naivna, šutljiva i romantične prirode. Činilo se kao da je rođena da jednog dana postane savršena supruga nekom savršenom muškarcu. Dönüş je bila druga po starosti među sestrama. Išla je u srednju školu i pripremala se za državni ispit. Najviše je voljela čitati i pisati te je maštala da će napisati roman. Derya je bila najmlađa od sestara, buntovna, pametna, otvorena, živahna i snažna te je također pohađala srednju školu. Karakterno različite, sestre su bile veoma bliske, dijelile su jednu spavaću sobu, ali i svoje snove, razočaranja i sreću. Budućnost je izgledala lijepa i obećavajuća na ulicama Ayvalıka, koji je mirisao na borove. No tako bajkovito djetinjstvo nije ih pripremilo na tmurnu realnost, koja ih je čekala iza ugla s odrastanjem. Poznata imućna obitelj Korman poželi da se Türkan uda za Sonera (Berker Güven). U samo mjesec dana oni se vjenčaju imajući bajkovitu svadbenu ceremoniju. No odmah nakon vjenčanja nad obitelji će se početi nadvijati tamni oblaci i ništa više neće biti kao prije. Na dan vjenčanja Türkan shvaća da je njezin suprug Soner ušao u brak bez svog pristanka. Štoviše, on namjerava biti sa svojom djevojkom Mine (Nazli Senem Ünal) te se želi vratiti u London. Pa tako, čak i oženjen, on ne prekida vezu s Mine i nastavlja se sastajati s njom. U međuvremenu, životi Dönüş i Derye mijenjaju se zbog velike tajne iz prošlosti, dok Nesrin i Sadik daju sve od sebe da zaštite svoje kćeri i pokušaju sakriti što se dogodilo prije 20 godina. S vremenom sestre otkrivaju da život i izbori koje činimo nisu nimalo jednostavni. Kada nezamislive tajne skrivaju čak oni kojima najviše vjerujemo, kako vjerovati drugima? A kada bolest vodi proživljavanju događaja iz prošlosti, čini se da ipak postoje stvari koje vrijeme ne liječi. Prema bestseleru hvaljenoga autora İclala Aydına, nastala je dirljiva romantična dramska serija u režiji Ede Teksoz i produkcijske kuće Surec, dok su za scenarij zaslužni Betul Yagsagan, Nilufer Ozcelik i Sevgi Yilmaz. Ova iznimna serija snimana je u obalnom gradu Ayvaliku, pokrajini Balikesir, a radnja je smještena u 1998. Popularna serija premijeru je imala 2022., a sada će se prikazivati i na RTL-u.

Fotografije

Tri sestreTri sestreTri sestreTri sestreTri sestreTri sestreTri sestreTri sestreTri sestreTri sestreTri sestreTri sestreTri sestreTri sestreTri sestreTri sestreTri sestreTri sestreTri sestreTri sestre

Recenzije


Nema recenzija
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.