SADRžAJ

National Hockey League profesionalno je hokejaško natjecanje koje obuhvaća 25 američka i 7 kanadskih klubova. Jedno je od četiri velika sjevernoamerička natjecanja, a kakvoćom same igre daleko nadilazi sve ostale lige svijeta. Pobjedničkoj momčadi svake sezone uručuje se Stanleyjev kup, najstariji trofej sjevernoameričkog svijeta namijenjen osvajačima nekog tamošnjeg profesionalnog natjecanja.

Fotografije

NHL: Colorado Avalanche - New York Rangers

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • 2022 IIHF World Championship Division I Group A

    image
  • ATP World Tour Uncovered (2015)

    image
    ATP World Tour Uncovered je emisija koja navijačima pruža neusporediv pristup iza kulisa najuzbudljivijih teniskih igrača i turnira na svijetu. Svaka epizoda...
  • UEFA Europa League

    image
    UEFA Europska liga je drugo najvažnije europsko klupsko nogometno natjecanje u kojem sudjeluju 32 momčadi podijeljenih u osam skupina.
  • Svježi u dan - tjelovježbe

    image
    Lagani fitness-program. Vježbe su sasvim jednostavne i prikladne za svakoga koji to želi neovisno o godinama! Fizioterapeut-tka pokazuje prakticne vježbe za...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.