SEZONA: 1

EPIZODA: 29

SADRžAJ

Ena kaže Zlatku da je ostavila Slavena i da je zakasnio sa svojim prljavim ucjenama. Marta odlazi iznenaditi Krunu, ali ga ugleda u zagrljaju s drugom. Suzani je sve teže svakodnevno živjeti u laži i razmišljati o prošlosti. Nera savjetuje Zori da razgovara s Boženom i direktno ju pita koje su joj namjere. Marini je drago što Zlatko više nema ništa protiv njezinog druženja s Enom. Suzana očajnički pokušava razgovarati s Krešom kako bi mu objasnila abortus. Zlatko poludi čuvši od Beti kako je prodala zemlju. Marta dolazi Boženi po utjehu i tamo naiđe na Zoru. Slaven moli Enu da se pomire. Krešo upozorava Martina da bi trebali malo ispitati tog ulagača Smitha. Zlatko očajno pokušava zaustaviti prodaju zemlje.

Fotografije

Pod sretnom zvijezdomPod sretnom zvijezdomPod sretnom zvijezdomPod sretnom zvijezdomPod sretnom zvijezdomPod sretnom zvijezdom 01Pod sretnom zvijezdom 02Pod sretnom zvijezdom 03Pod sretnom zvijezdom 04Pod sretnom zvijezdom 05Pod sretnom zvijezdom 06Pod sretnom zvijezdom 07Pod sretnom zvijezdom 08Pod sretnom zvijezdom 09Pod sretnom zvijezdom 10Pod sretnom zvijezdom 11Pod sretnom zvijezdom 12Pod sretnom zvijezdom 13Pod sretnom zvijezdom 14Pod sretnom zvijezdom 15

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.