EPIZODA: 3

SADRžAJ

U posljednje vrijeme se često događaju nesreće paraglajderima. Najčešće se, uslijed neplaniranog prizemljenja, dogodi da padnu na neko stablo ili na krševit teren. A nisu rijetki ni slučajevi da njihovo krilo zapne u žicama dalekovoda.
Orkanska bura često potpuno zaustavi promet autocestom Zagreb - Split. Najžešće puše pod Velebitom i to u predjelu Masleničkog ždrila. Ako se slučajno neki kamion, autobus ili prikolica, iznenada nađe na cesti dok snažno puše, eto nevolje. Ovaj put jedan slovački kamion bura je zatekla nasred mosta Maslenica.
Donosimo i priču o požaru na turskom brodu Und Adriyatic. Na sreću, havarija nije prouzročila ekološku katastrofu. Najviše zahvaljujući pravodobnoj reakciji nadležnih službi.

Scenarist:
Producent: Joško Blajić

Fotografije

Nazovi 112Nazovi 112Nazovi 112Nazovi 112Nazovi 112Nazovi 112Nazovi 112Nazovi 112

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Ostavi sve i čitaj

    image
    Emisija "Ostavi sve i čitaj" nas kroz svaku epizodu upoznaje sa mladim i rastućim nadama književnosti, izdavačima i ljudima, sa područja bivše Jugoslavije, koji...
  • Medicus

    image
  • Kajkavci

    image
    "Kajkavci" je popularni program koji slavi kulturu, tradiciju i način života kajkavskog govornog područja Hrvatske.
  • Neobjašnjeno s Williamom Shatnerom (2019)

    image
    Znanstvenici su uključeni u beskrajnu potragu za razumijevanjem golemog svemira u kojem živi naš planet. Postoje li galaksije slične našoj? Mogu li biti sposobne...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.